Rouwstukken en rouwboeketten

Afscheid nemen van een dierbare is altijd een emotionele gebeurtenis

Bloemencentrum Hoondert heeft ruime ervaring in het verzorgen van rouwwerk. Wij geven persoonlijke aandacht en richten ons op uw wensen.

 

Naast mooie standaard stukken zoals een rouwboeket, rouwstuk of kist bedekking maken we ook zeer persoonlijke rouwstukken. Wij begrijpen dat een rouwarrangement voor een van uw dierbaren erg persoonlijk is. Daarom willen wij uw laatste groet zoveel mogelijk laten aansluiten bij datgene wat u fijn vindt. Om die reden verwerken wij vaak op verzoek één of meerdere voorwerpen die voor de overledene erg belangrijk waren in het rouwarrangement. Denk hierbij aan een hobby of werk. Met deze herinneringen aan uw dierbare maken wij in overleg een persoonlijk stuk.  

Wij drukken onze eigen linten: hierdoor kunt u zelf bepalen welke teksten u op het lint bedrukt wilt hebben.

Meer informatie over rouwwerk

Bruidswerk

Bloemen voor je bruiloft

 

Alles op het gebied van bloemen om bij jullie dag aan te sluiten.

 

Wat leuk dat jullie trouwplannen hebben. Bloemen horen bij een bruiloft. Een bruiloft is niet compleet zonder bloemen. Want niet alleen uw trouwdag is bijzonder, dat geldt ook voor de bloemen die erbij horen!

 

Bij ons kunt u zelf uw bruidsboeket uitzoeken en samenstellen. Naast het bruidsboeket is het natuurlijk ook mogelijk om de andere trouwbloemen uit te zoeken zoals corsages, bloemen voor op de trouwauto, tafelstukken en meer. Wij helpen u graag bij alle keuzes en staan voor u en uw partner klaar. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

                    

Neem contact op met Bloemencentrum Hoondert

Workshops

Gezellige en leerzame workshops

Ieder jaar worden er workshops georganiseerd. De workshops zijn voor iedereen die iets creatiefs met bloemen wil doen of gezellig erop uit wil. Tijdens een workshop maakt u onder begeleiding van onze medewerkers een prachtig stuk. Bij de prijs zijn alle benodigde materialen inbegrepen. U hoeft alleen een snoeischaartje mee te nemen. 

 

U kunt zich individueel of samen met vriendinnen of familie aanmelden. Het is ook mogelijk om workshops te organiseren voor een groep van minimaal 8 personen, bijvoorbeeld voor een personeelsvereniging.

 

Naast de workshops die we met kerst, Pasen en de herfst organiseren kunt u het hele jaar door een workshop organiseren met bijvoorbeeld een groepje vriendinnen of collega’s. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Momenteel staat er geen thema workshop gepland.

Boek uw workshop bij Bloemencentrum Hoondert