Voor al uw bloemenarrangementen

Bezoek ons bloemencentrum

Het bloemencentrum in Zeeland voor al uw bloemstukken

Bloemen voor bruiloften

Trouwplannen? Bloemen horen bij een bruiloft. Een bruiloft is niet compleet zonder bloemen. Want niet alleen uw trouwdag is bijzonder, dat geldt ook voor de bloemen die erbij horen! Bij ons kunt u zelf uw bruidsboeket uitzoeken en samenstellen. Naast het bruidsboeket is het natuurlijk ook mogelijk om de andere trouwbloemen uit te zoeken zoals corsages, bloemen voor op de trouwauto, tafelstukken en meer. Wij helpen u graag bij alle keuzes en staan voor u en uw partner klaar. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie over bloemen voor bruiloften

Rouwwerk

Bloemencentrum Hoondert heeft ruime ervaring in het verzorgen van rouwwerk. Voor een passend rouwarrangement kunt u langskomen bij ons in de winkel. Wij geven persoonlijke aandacht en richten ons op uw wensen. Wilt u een rouwboeket, rouwstuk, complete kistbedekking of een eigen samengesteld stuk met persoonlijke spullen? Graag verzorgen wij uw rouwarrangementen.

Wij begrijpen dat een rouwarrangement voor een van uw dierbaren erg persoonlijk is. Daarom willen wij uw laatste groet zoveel mogelijk laten aansluiten bij datgene wat u fijn vindt. Om die reden verwerken wij vaak op verzoek één of meerdere voorwerpen die voor de overledene erg belangrijk waren in het rouwarrangement. Met deze herinneringen aan uw dierbare maken wij in overleg een persoonlijk stuk.

Wij drukken onze eigen linten: hierdoor kunt u zelf bepalen welke teksten u op het lint bedrukt wilt hebben. Natuurlijk willen wij u graag adviseren over de mogelijkheden.

Meer informatie over rouwwerk

Workshops

Ieder jaar worden er workshops georganiseerd. De workshops zijn voor iedereen die iets creatiefs met bloemen wil doen of gezellig erop uit wil. Tijdens een workshop maakt u onder begeleiding van onze medewerkers een prachtig stuk. Bij de prijs zijn alle benodigde materialen inbegrepen. U hoeft alleen een snoeischaartje mee te nemen. 

U kunt zich individueel of samen met vriendinnen of familie aanmelden. Het is ook mogelijk om workshops te organiseren voor een groep van minimaal 8 personen, bijvoorbeeld voor een personeelsvereniging. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

 

 

 

                         

 

 

 

Boek een workshop bij Bloemencentrum Hoondert

Bloemenbonnen

Wilt u iets voor een verjaardag of speciale gelegenheid geven maar weet u niet wat? Kies dan voor onze bloemenbon. U kunt de waarde van de bon zelf bepalen. De ontvanger kan dan zelf in onze winkel iets uit komen kiezen.

Bloemenabonnementen voor bedrijven en particulieren

Iedere keer een vers en verrassend boeket of plantenbak in huis of op de balie? Kies dan voor het bloemenabonnement. 

Particulier 

Geef een bloemenabonnement cadeau. U kunt kiezen uit verschillende bloemenabonnementen en opties. De bloemenabonnementen zijn mooie boeketten of plantenbakken die u kunt laten bezorgen op een door u uitgekozen bezorgadres. Wij zorgen ervoor dat er steeds een ander boeket of plantenbak bij de ontvanger bezorgd wordt. Een abonnement is al mogelijk vanaf 15 euro per keer. U kunt zelf aangeven hoeveel maanden u het abonnement wilt. 

Voor uw bedrijf 

Uw ontvangstruimte of receptie is het visitekaartje van uw bedrijf en daar horen natuurlijk verse bloemen bij. Bloemen laten zien dat uw bedrijf leeft en zorgen voor een frisse eerste indruk. Met een bloemenabonnement ontvangt u elke week of om de twee weken verse bloemen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf of voor een particulier abonnement.

Neem contact op met Bloemencentrum Hoondert

Bloemencentrum Hoondert
Platteweg 35 
4441 SN Ovezande

KVK 73472107

Privacyverklaring

Contactgegevens

 0113 - 65 52 72

 info@bloemencentrumhoondert.nl

Openingstijden:

Maandag en Dinsdag       Gesloten

Woensdag t/m Zaterdag    09.00 - 12.00


Voor rouwwerk kunt u buiten openingstijden altijd contact met ons opnemen via het contactformulier van deze website